A una setmana del debut runner vilafranquí…

Qui ho diria que després de tants anys, i ja passades les categories tant nostàlgiques com les alevins, cadets, juvenil, junior, senior… em diria a mi que correria alguna vegada una cursa popular per Vilafranca! Doncs si amics aquest dia està apunt d’arribar i serà el proper diumenge 13 de febrer, en la 10kvilafranca

No serà el debut en les curses 10k, ja fa uns anys que vam debutar amb la fantàstica Cursa Bombers allà el 2005, amb una marca pròxima als 50 minuts, i actualment amb marca personal en els 45′, per ser precissos 44’59” en la recent Cursa dels Nassos 2010, el passat 31 de desembre.

Però és evident que fa gràcia el debut local, per un esportista com jo, que en les èpoques de joventut esportiva, la cursa més llarga que feia era la de la dimensió d’una pista de basquet/futbol sala, sense tenir en compte els odiat entrenos de pretemporada, però és el que té sumar anys… s’han d’abandonar els esports de contacte, per la pràctica d’esports menys agressius i més estètics, com el running!

Fem una ullada al circuit que en espera el proper diumenge:

El recorregut de la cursa es desenvoluparà pels següents carrers i places de Vilafranca:

– Rambla de Nostra Senyora (kms 0-10)
– Avinguda de Barcelona
– Carrer del Cid
– Carretera d’Igualada (kms 1-6 i 2-8)
– Carrer de la Parellada
– Plaça de la Constitució
– Carrer del Vall del Castell
– Plaça de l’Oli
– Plaça de Jaume I (kms 3-7)
– Plaça de Santa Maria
– Carrer de Sant Maria
– Plaça de la Vila
– Plaça de Sant Joan
– Carrer de Sant Joan
– Rambla de Nostra Senyora
– Rambla de Sant Francesc
– Avinguda de Tarragona (kms 4-9)
– Rambla de Nostra Senyora (kms 0-10)

Aquest recorregut de 2 voltes a un circuit de 5km, serà maco de fer pels carrers per on transitarà… i les companyies “amigues” que ens podem trobar pel recorregut, amb el plus d’ànim que podem tenir el dia de la cursa,ji,ji,ji…

Tots els Obsessionats Runners que hi participem, aka BLADE RUNNERS, i besabeeeeeeeeeeee varis, com Enric, David, Ramon, Manel, i jo mateix estem fent una preparació que ni per les proves d’INEF, fins i tot m’espanto veient l’obsessió d’alguns dels BLADERS alhora d’entrenar: aixecar-se a les 5am per anar a entrenar abans d’anar a currar, rebaixar en més de 2 minuts les marques personals d’entrenament, o portar les zapas al retir de Sitges (Gaylandia) per continuar entrenant, o fins i tot fer escalada per guanyar més fondo… fins i tot m’ha arribat la informació de bones fonts, que fins i tot aquells runners que tenen ascensor en el seu bloc, ja no l’utilitzen i pujen les escales a peu, guuuuaaaauuuuu què obsessionats, je, je, je!!

I per deixar proves de l’obsessió runner, els passat diumenge-dimarts-divendres, alguns dels runners hem fet entrenament d’una hora de series llargues (1km sobre 4’30”), circuit 3″8″ fent record personal amb 49’16”, i per últim una horeta d’entreno fent series curtes (500m a 2’00”)… realment fins i tot jo quedo ESMAPERDUT DE TANT QUALITÉ!!!

Entrenament Series Llargues 1km:

Entrenament circuit 3 x “8”:

LAP 1 3,55km 17’09” FCmax/mitja 174/156
LAP 2 3,55km 16’16” FCmax/mitja 178/166
LAP 3 3,55km 15’51” FCmax/mitja 179/174

Entrenament Series Curtes 500m:

Podem observar l’esforç més intens durant la volta de ritme elevat, entre 1’55”-1’50”, per sota del que seria un temps de 4’/km… i amb una recuperació entre volta de 2’45” aprox.

Després d’aquests entrenaments de qualitat, ja només queda arribar molt descansat i sense forçar els darrers dies, i sortir a totes durant la cursa, que com a locals que som ho hem de donar tot… segur que alguns ja tenen la tàctica feta, i si el perfil del circuit i els 700 corredors, permeten fer una cursa ràpida…doncs tira, tira besabeeeeeeeeeeeeeee!!

Ja ho dic ara, la meva tàctica serà seguir a la llebre i globus del 4’30”, ji,ji,ji… és a dir, control.lar al Manel i vigilar al David&Kik que van sobrats, i mentres a la retagurdia jo i el Ramon, més aviat el Ramon, els control.larà visualment,ji,ji,ji… i no deixar escapar a cap BLADE RUNNER, que com diu el nostres lema:

GO, GO BLADE RUNNERS GO…

BLADERS NEVER LOOK BACK!!!

P.D.: Una referència a la primera cursa 10k del 2011, del passat diumenge 23 de gener, a la Cursa de Sant Antoni. Bones marques pels Bladers en general, i per la meva part fent de llebre en el primers 5km (23’52”) i fent un bon parcial en el 2on (22’21”)
Al final un temps de 46’12”, sense treure el fetge i gaudint d’una bona temperatura matunina a Barcelona, entre els 2-4ºC, per això portava gorro, guants i tèrmiques, ji,ji,ji…

Aquí teniu un video de la cursa, al carrer Entença (seleccionar VIDEO-ENTENÇA), cap al km 7,1-7,2. Podeu veure al Kik (3’33”), a mi (4’55”), i al David (5’48”). També en el video de la sortida ens podeu trobar a tots cap al minut 2’10” (jo acompanyat del Sith i el Tubi), i més enrera (2’13”) els dos obsessionats, Manel i Kik, preparant l’atac a la propera corba…

RUNNER SEE YOU IN VILAFRANCA 10K…

Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a febrer 5, 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: