Els BLADE RUNNERS toquen el cel a la Vilafranca 10K

Ni les previsions més optimistes podíen preveure un èxit tal en el debut runner a la Vilafranca 10K, trencant tots els pronòstics més optimistes: tots els Blade Runners feien MMP!!

La jornada runner començava a les 9am trobant-nos els Bladers Ramon, Enric, Manel i jo, a Sant Julià, amb un matí de boira densa i una temperatura de 6,5ºC i 96% d’humitat… el pitjor per les nostres articulacions, però era una senyal de que teniem a tocar el cel, ji,ji,ji…

Ja de bon matí teniem el cel a tocar!!

Ens dirigíem cap a la Plaça del Penedès, on ens havíem de trobar amb David Sith i on ja es començava a palpar l’ambient d’eufòria de l’estreno de Vilafranca en curses 10K.

Rodejats de boira densa iniciàvem l’escalfament amb uns bons exercicis d’estiraments, mentre la resta de participants fins als 700 inscrits anaven arribant a la Rambla Sant Francesc i Plaça del Penedès.

Mentre estiràvem i escalfàvem trotant per l’asfalt de la zona molt humit, vèiem com l’organització acabava de  muntar tota la zona de sortida-arribada i col·locava les superfícies de detecció de championchip.

Ja erem immortalitzats per la premsa local fent els primers estiraments...

Darrers exercicis d’escalfament, darrers glops d’aquarius de taronja i aprofitant la visita de família diversa, fem les fotos de rigor abans de la sortida, que el dia s’havia d’immortalitzar de debò, havíem d’aprofitar que corríem a casa, ji, ji, ji,…

Tots els BLADE RUNNERs, Nexus especialistes en curses 10K!!

L’escalfament havia estat molt bó, el temps l’adequat per a arribar perfecte a l’inici de la cursa, les meves Saucony Triumph 8 llestes pel seu debut oficial runner 10K, els bessons ben protegits amb les mitjons llargs compressives 2XU, al igual que assegurem una bona irrigació a les cames amb les malles 2XU, pel fred les tèrmiques… i finalment la samarreta oficial de color verd…esperança, i la cinta Yelow Power on portava el xip, ji,ji,ji… i el dorsal 37, casualment coincidint amb l’edat, era premonitori de que el dia podia ser per CELEBRAR!!

Ja cap a la línia de sortida, mai en cap altre cursa estàvem tant davant, i compte enrera…10,9,8,7….3,2,1…LET’S GO!!

Polar RS400SD en marxa que hem de control.lar parcials i pulsacions!

Crono oficial en marxa… i jo que posso el meu Polar en marxa, amb un delay d’uns 4 segons ja que amb el guants no tinc tant de tacte… i això que mirant el crono, pocs metres després de la sortida, quasi ensopego coincidint amb el baden de la carretera de la rambla… amb bons reflexos no vaig pel terra… llavors si que hagués fet marca i bona, la carrera més ràpida en finalitzar de la HISTÒRIA, jua, jua, jua!!

Els BLADE RUNNERS: "aquí mi fusil... aquí mi pistola..."

 

La meva tàctica, ja avisada durant els dies previs, va ser sigue, sigue a la liebre, i així va ser des de bon principi, Manel ja va mostrar les seves cartes agressives i des de bon començament ja va agafar metres de distància, jo i David el vam seguir a una distància prudencial, mentre Ramon i Enric es quedaven enrera, tot estudiant la jugada i calibrant les forces…

Impressionant el ritme al capdavant de la carrera només sortir!

I com podeu veure a la foto següent només acabant de sortir el Manel ja ens havia agafat un parell de metres, si fins i tot només se li veu la sabatilla davant nostre, ji,ji,ji

Arribavem al km1 i el cunyao no afluixava, i el pas marcat en el meu Polar 4’20”, miro al David a la dreta: “Besabeeeeeeeee que el cunyao tira, tira,… palante”, en arribar a la rotonda de la ctra igualda km1.4, gir de 180º, i el cunayo a uns 15-20 metres de distància, lleugera baixada cap al km2, temps… 4’06” de 2on parcial quilomètric, torno a mirar al NexusDJG74: “Besabeeeeeeeeee o frenamos, o en el km5 nos tendremos que parar a tomar unos churritos antes de tiempo!?”

NexusDJG74 i NexusGGB73 poc després del km2

Cap al km2.5 giràvem a la dreta per començar el recorregut de la Parellada cap al centre Vila, amb la intenció de rebaixar el ritme inicial, i  cuidadín amb el gir que el terra està mullaaaaaaat… primer marxava el Manel, i una miqueta enrera el NexusGGB73 i NexusDJG74, Go BLADERS!!

Els següents carrers del recorregut que anaven de la Parellada a final carrer Sant Joan (2.5-3.5km) es feien molt agradables per córrer, però també perillosos per la humitat de l’asfalt, sobretot en el girs del final del Carrer del Vall del Castell, Plaça de l’Oli i Plaça de Santa Maria.

No vaig veure el km4 senyalitzat, el buscava a la dreta i estava a l’esquerra… per lo que no podia confirmar la baixada de ritme, encara que estava segur.

Ja enfilàvem el final de Sant Joan…

I cap a uns 15 segons més tard apareixiem dos Nexus especialistes runners, ji,ji,ji… quin estil tant depurat que tinc!!

Amb poc més d’un terç de la cursa encara teniem temps per a saludar i quedar bé a les fotos… FELICITATS A LES FOTOGRAFES, han fet una feïna extraordinaria, em sembla que els haurem de contractar en les futures curses 10K barcelonines, mitjes maratons europees de Berlin, Roma, Kobenhavn i perquè no a la marató de N.Y., je,je,je!!

Els BLADE RUNNERS us saluden!!

Per darrera venien els altres Bladers, Kik NexusEFP69 especialista de l’humor com es pot apreciar per la ganyotes que fa i Ramon NexusRVG73 amb una ombra al costat que portava, CLAVAT, el seu mateix ritme de petjada…impressionant!

Sortim a la Rambla Nostra Senyora per arribar a la Rambla Sant Francesc, rodejant-la tota ella, per tornar a l’Avinguda Tarragona, arribem al km4 amb un parcial de 8’44” en dos quilòmetres, a 4’22” el km, hem regulat, ja veurem si prou per la segona volta al circuit… seguim per l’Av. Tarragona fins a la falsa rotonda de la Benzinera-Domo, km4.6 i difícil gir novament de 180º retornant cap a la línia d’arribada…. km5 amb un temps de 21’44”, una mitja de 4’21” el km, amb dos paraules: VOLARE OO-OO-OOH!

INCIDÈNCIA DE CURSA:

(A l’alçada del km3.6, en el gir a l’esquerra de la Font dels Alls (ja se sap que els alls i els BLADES no són gaire amics,ji,ji,ji), patinada del David, relliscada del peu esquerra, pèrdua de l’equilibri, recolzament de la mà esquerra salvant per miracle una caiguda pitjor, sortosament sense incidències greus, ja que la velocitat en aquest punt no era alta, comprovo que està bé, i segueixo la cursa, uns 5-10 metres de distància que a mesura que passaven els minuts no van disminuir si no tot el contrari).

Poc després de l’arribada trobem l’avituallament, agafem una ampolla d’aigua, i fem un parell de glopets, però no gaire, no sigui que ens ofeguem entre respirar i beure…

Seguim per l’avinguda de barcelona, amb lleugera pujada fins al carrer del cid, buscant la ctra. Igualda i el km6, amb 4’39”, el pitjor tram parcial de moment, entre l’avituallament i el petit tram de pujadeta pot ser el motiu… continuem endavant, fins a la rotonda del final, poc abans veig en direcció contraria al NexusMMG71 a uns 40-50 metres.

Contínua la lluita contra el crono, arribem al km7 amb un temps parcial de 4’17”, recuperant el bon ritme, i aprofitant els trams de pendent negativa, tornem a iniciar el tram de la Parellada…Go, go Bladers que només queda el 25% del recorregut…mamma mia!!

Gairebé aquests trams els corro o sol o rodejat de un o dos corredors, la resta  5 metres  davant o darrera, és una lluita en solitari contra el crono, el terra humitat i la reserva de forces que encara tenim, passem per Plaça de  Santa Maria amb molt de compte, carrer Santa Maria i buscant amb la mirada el final del carrer Sant Joan… on conectarem amb la Rabla Nostra Senyora, allà coneguts i familiars ens oferien aigua, però l’esforç era tal que veure alguna cosa podia ser ofegar-se directament…i no pas d’èxit!!

Vinga, vinga que ja queda menys!!

El NexusMMG71 saluda a la family...i NexusitoOMP02 li ofereix l'aigua miraculosa!

 

El dolor inevitable, el patiment opcional...però l'estil no es perd mai!!

No gràcies jo només vec Hendricks i si porta cogombre...

venga, venga... besabeeeeeeeeeeeee!!

El que està darrera, és un nen, nan o el germà petit de Mr. Bean!!??

Ja rodejàvem la Rambla Sant Francesc, apropant-nos novament cap a l’aviguda Tarragona per encarar el darrer quilòmetre, era el moment de buscar les darreres forces d’allà on estiguessin amagades, i fer un darrer esforç que al final podia tenir premi en forma de gran marca!

Darrer esforç, però amb estil Blader... podeu comparar al voltant quin patir!!

Podeu comprovar l’estil BLADER del NexusGGB73, i com diu el nostre lema, NEVER LOOK BACK, ni enrera, ni al terra, ni dreta, ni esquerra… mirada endavant, que els que han de remontar ja s’espavilaran per darrera, ji,ji,ji!!

I per darrera encara no surt a la foto… s’apropava Angel Wlade i el cotxe fantàstic… mamma mia com tirava el tres rodes!!

Al cotxe fantàstic hi ha una nena, o és E.T.???

 

Apretava tant i tant el Wlade que fins i tot va arribar a superar al Manel just abans de l’arribada…

…ja a la Avinguda de Tarragona, passem pel km9 amb un parcial de 8’56” en els dos darrers… ja costa rebaixar els segons, però només queda un quilòmetre i s’ha de donar tot, GO, GO BLADE RUNNERS… WE NEVER LOOK BACK!!

Darrers metres i tots els BLADE RUNNERS a l’espriiiiiiiiiiiiiiint!!!

Només arribar el Manel ja es preparava per ballar una sardana, ji,ji,ji!

 

Una metres enrera arribaba jo, però com tothom estava pendent del cotxe fantàstic i de felicitar al Manel… doncs m’he quedat sense foto de l’arribada,jua,jua,jua…

FOTÒGRAFES DIMISSIÓ, INDESEABLEEEEEES!!

ULTIMA HORA!!!

HA ARRIBAT UNA FOTO DE L’ARRIBADA DE NEXUSGGB73!!!

AQUÍ ESTÀ…

 

Arribada de NexusGGB73... fent MMP sub-44!!

GRÀCIES MONSETINHA PER TENIR ULL ALHORA DE TROBAR AL

BLADE RUNNER MÉS AUTÈNTIC EN ARRIBAR A META, JI,JI,JI!!

Darrer km fet a 4’21” donant el màxim de les forces… per un temps final de 43’49” ja som sub-44!! Gran cursa, gran ambient, es corria de conya per tots el carrers cèntrics de Vila, ara esperar el 13 de febrer de 2012… i si no hi ha boira, a veure quina sorpresa ens guarden els BLADE RUNNERS!!


Vinga Kik que avances a Pantani...

Que agonia el paio... entreu juntets de la mà home!!

Van apretar al final tant David com Ramon… però els BLADERS van ser superats pels MEN&WOMEN IN BLACK!!

Que raro el NexusDJG74 sempre arribant darrera d'una femina...i quina femina!?

 

I semblava tonto Mr.Bean...

Al final tots molt contents, gran cursa, gran ambient, i encara que el clima no va ser el millor desitjable, si de bon mati teniem boira al final de la cursa tots els BLADE  RUNNERS vam tocar el cel: MMP per tots!!

Resultats de la 1ª cursa Vilafranca 10K

Després de l’esforç venia la recompensa en forma de coca amb xocolata negra 70%, per recuperar energies, amb un aquarius ben fresquet que sempre entra bé després de les curses.

El Kik possant-se les botes, és clar, com sopa arròs blanquet i al matí no esmorza, ji,ji,ji...

Els BLADE RUNNERS satisfets, i ja esperant la propera cita 10K, i fent el compte enrera de la II Vilafranca 10K!!

Celebració final, ja soc sub-44, amb els futurs NexusitoOMP02 i NexusitaLVP09!

Un cop recuperades les forces, tocava dirigir-se cap al Complex a fer una bona sessió de recuperació en el yakuzi, xorritos varis i una mica de sauniki per fer un complet, complet…

Els BLADE RUNNERS segueixen creixent  i els projectes de futur ens portaran noves sorpreses, ji,ji,ji… això si, sense OBSESSIONAAAAAAR-SE!!!

Parafrasejant el gran lema maratonià, del que parla Murakami en el seu llibre De que parlo, quan parlo de córrer , Pain is inevitable, suffering is optional.

Vilafranca 10K en imatges

I com tots sabem que hem vingut a aquest món a patir… que millor que patir fent allò que ens agrada, no? o és que  estem bojos!!??

I aquí un resum televisiu de la cursa 10K, on si us fixeu bé alguns Bladers surten, es veu que alguns quan veuen un micro pels voltants van volant cap a ells, ji,ji,ji… (mentre no s’enteri PTV que l’he penjat el podrem tenir actiu!)

Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a febrer 15, 2011.

2 Respostes to “Els BLADE RUNNERS toquen el cel a la Vilafranca 10K”

  1. Gran post sobre la cursa Vilafranquina Gabri. A veure si utilitzes els contactes per publicar-lo al blog dels Wladers que veig que no se’n fan ressó tot i la participació d’uns dels seus bloguers habituals.
    El fet de correr a casa va donar motivació extra per les marques fetes. Tot i que el circuit sembla bastant perillós.Però segur que l’any que ve serà el mateix tenint en compte el centralisme vilafranqui.
    Gran oda al corredor en versió argentina.Tot i que no estaré mai d’acord en que s’ha de buscar el patiment per aconseguir millors resultats. Cadescú té la seva filosodia al respecte.

  2. Benvolguts “Bladerunners”, sóc la Montserrat Brau, d’http://www.nosaltresllegim.cat (el blog que comenta en Murakami) i m’ha encantat llegir sobre la vostra gesta!! Gràcies per citar-nos i, si teniu ganes de parlar de llibres, ja sabeu on som! Salut, resistència i velocitat al final!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: