Adéu a Toral! Adéu a Cesc?

Després de saber la informació del fitxatge per part de l’Arsenal d’una de la que diuen perles de la pedrera del Barça, Jon Toral cadet de 16 anys, i amb la futurible tornada de Cesc al Barça l’any que vé des de l’Arsenal, segons totes les informacions per uns 40-45M€, podem arribar a aquesta conclusió: la pedrera marxa a Europa gratis i ha de tornar a casa amb un cost hipermilionari!?

Passat FCB, Present Gunner, futur??

Present Gunner, futur?

Que consti que, independentment de la marxa de Toral, que el desconec com a jugador, abans d’això i tot, la meva opinió respecte al fitxatge de Cesc, pel preu milionari del que es parla,  es totalment desfavorable, i el motiu és LA PEDRERA, és a dir, mirar a la Masia que si ja conéixem, és a dir, mirar a THIAGO.

Ademés diré més, qui marca la batuta del cas “Cesc”, és l’Arsenal, el Barça, o el jugador, evidentement que ho és l’Arsenal, ja que tant el Barça el volia, com el jugador va manifestar que volia jugar al Barça… però l’equip Gunner va dir NO.

Perquè marxa un nano de la pedrera? Perquè es pensa que no tindrà possibilitats en molts anys a Camp Barça i fora si… doncs pot estar en possessió de la veritat, ademés de formar-se abans en primera línia en un club gran, després se’l valorarà molt i molt bé internacionalment, cas de Cesc… Però quin és el perill? Doncs que això ho faci tot jugador destacat de la pedrera, i la llista de “cracks” de la pedrera és gran!

Per això la meva conclusió és clara… jugador que volgui marxar, que marxi (Cesc, Piqué), PERQUÈ EL FCB confia en la seva PEDRERA, i en els jugador que han volgut quedar-se, i només es podran resuperar jugadors “ADN Barça” a un preu raonable, com Piqué 5-10M€, però mai, mai 40-45M€!!!

Estem dispossats a financiar als rivals europeos, és a dir, Cesc/Toral se’n van gratis, i després paguem 90-100M€ a l’equip que ens els va emportar!? Ho algú té por de què un jugador “ADN Barça” pugui fitxar pel Madrid… doncs si així és, no serà culpa del Barça, serà el jugador el que pendrà la decissió, i potser a més d’un se li desmontarà un possible ídol, però això és el futbol!!

DEFINITIVAMENT NO!

Jo ho tinc claríssim, CESC NO, THIAGO SI… I que quedi clar, m’encanten els dos jugadors, però diré més, el que ha fet Thiago quan a jugat amb el primer equip, no ho van fer ni els propis Xavi i/o Iniesta en els seus inicis, i estic parlant dels meus jugadors preferits insignia del Barça, no d’ara de sempre, quant alguns s’enlluernaven amb Deco, Ronaldinho,etc… (menció a part mereix Messi, és el trident MIX).

Jo ho tindria clar, ara és el Sandro Rossell que ha de prendre la decissió, i espero que sigui la correcta, pel bé del BARÇA I LA SEVA FUTURA PEDRERA!

Present i Futur BARÇA!!!

SALUT I FORÇA BARÇA!

Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a febrer 23, 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: