Divendres bon entrenament de series llargues

Després de l’entreno de dimarts on vam fer 3 voltes al circuit oficial Blader, pujant el ritme a les pujades, aquest divendres tocava fer sèries a la pista d’atletisme de Vilafranca… quina gran sensació rodejar-se de joves atletes pràcticant aquest noble esport de córrer.

La temperatura en el dia d’avui cap a les 19h era d’uns 15ºC, i al final de l’entranament podíem estar cap als 13ºC.

Entre els 15ºC-13ºC hem tingut durant l'entrenament

A les 19h estàvem NexusDJG74 i jo NexusGGB73 en la zona d’escalfing per realitzar els respectius exercicis d’escalfament i estiraments. A les 19h11’17” exàctament començavem l’entreno, i primerament faríem una volta “8” per estirar les cames i posteriorment entraríem a la pista per començar les sèries llargues.

En l’inici de la 3ª pujada del circuit s’ha unit amb nosaltres NexusEFP69.

En total abans d’iniciar les sèries hem fet, la volta “8” més el recorregut fins a les pistes i una volta i mijta, que segons el meu Polar marcava sobre els 4,35km.

El ritme ha estat el normal per escalfar, 5’30″/km, 286kcal, FCmax/mitja 156/144.

Exercici pre-series

Un cop ja fet la volta i mitja dins la pista, amb pressa de contacte de la nova superfície… 3,2,1 let’s go! començem a tira, tira besabeeeeeee que toquen sèries, i no precisament les que es fan estirats al sofà amb el mando del Home-cinema,jua,jua,jua…

Aquesta vegada, gràcies a tenir el sensor de velocitat P1 del Polar, doncs teniem informació més exacte de a quin ritme anàvem durant les dues voltes exteriors a la pista (aprox. 1km). Ja fet el primer LAP ràpid, i també tinc possat el AUTOLAP per cada km, he vist que hi havia un petit desfase, entre les dues voltes i el que equivalia exactament a 1km.

Les dades en xifres de les sèries realitzades:

Observem les zones d’esforç corresponent a les voltes ràpides, com a montanyes en les pulsacions i més elevades en ritme. l’AUTOLap està marcat a cada km, i la resta de LAPs són els corresponents a quan finalitzàvem les dues voltes ràpides. Observant aquesta petita diferència que em marcava el Polar, sortia més o menys que les dues voltes per la corda exterior equivaldrien a uns 910m, és a dir, uns 455m la volta.

Ja després de la última sèrie, he volgut fer una volta per la corda interior i veure quina distància em marcava el Polar, miro quan el pulsòmetre em marca 6,75km i completo una volta per la corda interior… al final marca 7,15km, vualá 400m justos! O sigui que la corda externa equival a uns 455m.

Posteriorment NexusDJG74 m’ha confirmat que mesurant per Google Earth li sortien també els 455m.

En definitiva que hem fet unes bones sèries, al principi a ritme de 4’33”, i rebaixant a cada sèrie posterior el parcial: 4’27”-4’19”-4’11”.

Al final dins les pistes, durant 37’36” hem fet 7,35km amb FCmax/mitja 173/157 i gastant 514kcal. Globalment un bon entreno on en poc més d’una hora hem fet uns 11,750km, amb bona resposta física, tot i que tenia algunes molesties en la part posterior de la cama dreta, zona biceps femoral, durant l’entreno no ho he notat, avui el que si he notat, es que en la pista d’atletisme i en pla, el que més treballen, o així ho he notat jo, són els quàdriceps…demà ja us explicaré quin és el múscul que més nota l’esforç del dia anterior!

Go, Go BLADE RUNNERs Go… mai mirem enrera, perquè l’arribada està davant!!

Per cert tot esperant els models de samarreta maniga curta ronhill disponibles en Wiggle… he vist que les de maniga llarga per quan torni el fred, no em quedaríen gens malament, sobretot ara que cada cop els BLADERS estem més sílfides, ji,ji,ji…

Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a febrer 26, 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: