Aquesta setmana ANIMAL KINGDOM en Cineclub Vilafranca

Avui una gran peli al cineclub, ANIMAL KINGDOM… En el regne animal els que sobreviuen són els més forts, alguns van per lliure i molts en solitari, dins de l’espècie humana les aliances també t’ajuden a sobreviure: la familia, els grups, la llei, …

Però quan caure en el costat fosc pot arrastrar a molts i d’una manera molt dur,  llavors les regles deixan de respectar-se i els codis acaben sent traït. ANIMAL KINGDOM, una peli molt recomenable, un laberint intens de relacions governada per la por, la por dins el grup, i la por que vé de fora…. viure amb por és el pitjor que li pot passar a l’ésser humà, i d’això tracta ANIMAL KINGDOM!

Durant la peli i la relació dels personatges, i com interactuen amb els seus instints bàsics i els seus sentiments, no sé perquè m’ha vingut com un enllaç mental amb Blade Runner,  amb les diferències evidents amb l’obra mestra de la ciència ficció, trobo un concepte que les uneix, i com parla el protagonista al principi de la peli amb una veu en off del protagonista que explica que allí tots vivien amb la por en el cos…”

I com es deia en Blade Runner: “Es toda una experiencia vivir con miedo, ¿verdad? Eso es lo que significa ser un esclavo…”

Direcció i guió: David Michôd
Intèrprets: Ben Mendelsohn, Joel Edgerton, Guy Pearce, Jacki Weaver.
Austràlia, 2010. 112 minuts

 

Cultura i bon cinema!

 Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a Març 4, 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: