Entrenament de series i final de pel.lícula!

Contínuem amb els entrenament setmanals i aquest divendres tocava treballar les sèries, cap a les 18.15 de la tarda amb una temperatura sobre els 10ºC i una humitat aprop del 50%, ens trobàvem NexusDJG74 i jo, NexusGGB73… la resta de Bladers estaven ocupats.

Exercicis d’estiraments i escalfament previs i directes cap a la pista d’atletisme, minuts després de 2/4 de 7 iniciàvem la nostra sessió de running, avui amb la companyia de nens, que realitzaven l’entreno de futbol al mig de la pista d’atletisme, en la zona d’herba.

Hem fet tres voltes per la corda exterior de la pista d’escalfament previ, i … go, go 1ª volta ràpida!  Per un total de 5 series ràpides, més les respectives voltes de recuperació, en total 23 voltes, per un total de 52’02”, 10.5km amb FCmax/mitja 157/174 amb un consum energètic d’unes 710kcal.

Dades de l’entrenament:

Valors i paràmetres durant d'exercici

Corva de valors distància-ritme-pulsacions:

I informació obtinguda mitjançant sportypal de NexusDJG74:

En acabar aquesta sessió de series llargues, on les dades que aportava l’HTC Desire amb sportypal eren gairebé coincidents amb el meu Polar rs400sd, un bons exercicis d’estiraments post-running, i NexusGGB73 go to the Complex, que tocava una bona sessió de recuperació via sauniki-yakuzi, ji,ji,ji…

Dutxeta i cap a casa, que s’havia de sopar pizzeta tarradellas, enriquidaaaaaa!!

I com si fos una competició… en mitja horeta sortíem de casa cap al Kubrick que havíem de veure la peli CISNE NEGRO, del gran Darren Aranofsky (Pi, 1998. Réquiem for a dream, 2000. The Fountain, 2006. El Luchador, 2008) tot una garantia de qualitat cinematogràfica, i la recent guanyadora de l’Oscar Natalie Portman…DULCE NIÑA!

CISNE NEGRO, és una cursa cap a la glòria, és l’entrenament i esforç diari que t’ha de dur a l’èxit, com en l’esport, la dansa, el ballet i moltes arts… l’entrenament per arribar a dalt de tot pot convertir-se en una obsessió, la competició amb els rivals, com l’esforç per tenir el millor paper en una interpretació artística, pot abocar-t’he si no estàs il.luminat per la llum blanca (salut) cap al costat fosc (malaltia), pots pensar que els enemics-competidors són els altres, però al final l’autèntic enemic ets tú mateix! La línia que separa la metamorfosi del cisne blanc al cisne negre es molt prima, fins i tot invisible i irreal… i tota OBSESSIÓ accelera la caiguda sense retorn cap a una situació d’autèntic terror psicològic!

Una altre peli del mestre Darren Aranofsky que no deixa indiferent a l’espectador, encara que més d’un segur que entre cisne blanc i negre, s’ha quedat gris a la butaca!

Crítica en blog de cine

GO, GO BLADE RUNNERS GO…

WE NEVER LOOK BACK,

WE LOOKING FOR LIGHT!

Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a Març 5, 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: