Després de la pluja ve el sol… go, go runners go!

Després de gairebé tot un dissabte de pluja, es complien les previsions de diumenge matí i teniem un sol esplendid per a fer una jornada matinal de running. Segons tempsvila.net estaven sobre els 15ºC, i entre els 15-17ºC hem fet la sessió runner.

Entrenament apartir de les 11.30am, entre 15-17ºC.

Aquesta vegada sense cap més Blade Runner de companyia sortia poc després de les 11am cap al Complex, allí deixaria la bossa per la sessió recuperatoria posterior de sauniki i yakuzi. En la zona d’escalfing previ, fent els darrers estiraments abans d’iniciar la VOLTA A VILA, sorpresa apareix un trio de runners encapçalats per la cunya, Lluisa, el cunyao, Manel, i al costat NexusitoOMP02… que com a bona genètica ja comença a obsesionar-se en el món del running, que aprofiti ara que es petit, que d’aquí poc això d’aixecar-se aviat per fer esport se li acabarà, si no que li preguntin al tiet NexusRVG73, i al seu “germà l’imbécil” que es ficàven al llit quan altres sortíen a caçar el jabalí, ji,ji,ji!!

Petits comentaries en la zona d’escalfament, i el trio runner segueix amb el seu entreno “infantil” i jo em preparo ja per l’entreno Blader matinal… 3,2,1, let’s go!!

VOLTA A VILAFRANCA en marxa… Avui he dut el Nokia per veure la distància que donava l’sportstracker del recorregut, segons el GPS uns 10,5km.

Entrenament volta vila 11k a sportstracker

En verd els punts quilomètrics.

També he portat el Polar, evidentment, per veure el ritme d’entreno, parcials quilomètrics i freqüència cardiaca, que com era d’esperar tot s’accelera quan vas sol entrenant…uuuuuuuuaaaauuuuu!!

Dades del PolarRS400SD:

Segons les dades del Polar amb el sensor de velocitat S1, la distància estava en 10,87km… més alta que amb el GPS, bé és l’error assumible, que jo ja he calibrat més d’una vegada i amb GPS sempre surten uns 50m menys cada km.

Els parcials per km:

Al final les dades de l’entreno:

Distància-temps de 10,9km en 52’10”, amb FCmax/mitja 180/167 (més alta que la darrera vegada!) i un consum energètic de 795kcal, Amb un ritme min/km de 3’50/4’48” max/mig.

Ja estava veient que el ritme era el de tira, tira besabeeeeeeeeeeee… però un cop estàs en marxa, ja només queda mirar el pulsòmetre i si les pulsacions no es possen en zona perillossa… tira, tira… que com diu el nostre lema BLADER: WE NEVER LOOK BACK!

I després de tant esforç, uns exercicis d’estiraments i fer recuperació amb una miqueta de sauniki i yakuzi, ji,ji,ji… que ens ho podem permitir!!

Ja revisant l’exercici idèntic que vam fer el 20 de febrer, i mirant els temps, que aquests no enganyen, doncs he comprovat que el ritme ha estat superior, dels 56’10” de llavors als 52’10” d’avui… 4 minutets menys… hem sembla que això d’entrenar sol no es gens recomenable o si, ji,ji,ji!!

GO, GO BLADE RUNNERS GO… WE NEVER LOOK BACK!!

SEE YOU IN TRAIL-RUNNING OLIVELLA MARGALLÓ

Avui en un dia de sol i entrenant en solitari… hagués estat bé, portar el mp3, per escoltar als grans MODERAT, i tenir el ritme constant i incansable de la seva música…

I si no hi ha prou amb música, venen els videoclips de pel.lícula…del gran APPARAT, la meitat de MODERAT!

MUSIC & RUNNING NON STOP!!

Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a Març 13, 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: