Entrenament TTR pre Cursa del Corte Inglés!

Amics runners aquesta setmana hem canviat el dia normal d’entrenament del dimarts pel dimecres, aprofitant que dimarts va fer pitjor dia, i que diumenge tenim una cita amb la cursa més popular de totes les curses, LA CURSA DEL CORTE INGLÉS!

La intenció inicial era fer un entreno TTR, és a dir, Tri Trail Running, realitzar tres voltes al circuit de terra de la zona poliesportiva… sempre que el temps acompanyés i així ha estat, ha estat un dia ennuvolat, però sense perill de pluja, amb una temperatura agradable de 15ºC i una humitat del 45%, a les 19h de la tarda iniciàvem el recorregut.

Jo 15 minuts abans ja estava fent els estiraments i escalfament previ, quan s’ha incorporat NexusDJG74, i pocs minuts abans de les 19h a fet acte de pressència NexusEFP69.

A les 19h03′ en el meu Polar començàvem…. go, go bladers go!

Casualment poc després de fer la primera volta de terra, passat el km5-27’30” aprox., a l’alçada de la pista d’atletisme, ens hem creuat en sentit contrari amb NexusMMG71 que suposo que entrenava pel circuit habitual d’asfalt “8’s”.

Cap al Km10, hem deixat la companyia de NexusDJG74 (que després de la jornada de basquet que va tenir el dia anterior ja en tenia prou) que encara li restaven 2 km més d’entreno, finalitzant amb una mini volteta, ji,ji,ji…per lo que indica el seu treball d’sportypal.

NexusEFP69 i NexusGGB73, Bladers especialistes trail-runners encaràven la tercera volta… i ha estat cap el km11 que he notat una punxadeta en el bessó dret, que s’ha repetit posteriorment, per lo que he aminorat una miqueta el ritme, tot esperant que no fós res…tot deixant a tira, tira besabeeeee uns 25 metres per endavant. Un km més tard, sobre el 12 he vist que no notava res al bessó, i he continuat a bon ritme fins al final, tot vigilant qualsevol avís… AL LORO I SENSE OBSESSIONS!!

Al final un molt bon entreno, el sobresalt del bessó, que crec ha estat degut més aviat a un mal escalfament previ, o potser manca d’hidratació previa que a una altre cosa… posteriorment fent sessió recuperatoria de sauniki-yakuzi no he notat cap molestia, esperem que així continui… ja sabeu el nostre lema: els dolorets són inevitables, els patiments són de naturalessa humana, i el demés són COLLONADES,ji,ji,ji!!

Les Dades del POLAR RS400SD:

Distància/Temps 14,27km / 1h10’13”

FCmàx/mitja 175/160 Consum energètic 980kcal (controlant bastant bé, i només en el darrer km per sobre de 170 pulsacions)

Ritme màx/mig(min/km) 4’16” / 4’55”

Gràfic de distància-ritme-pulsacions:

I el resultat del treball amb el sportstracker:

Que podeu consultar en aquest link.

El temps final, se li hauria de restar 2 minutets, que és el temps de col.locació del braçalet un cop possat en marxa, i quan finalitzo en treure-me’l i parar l’exercici. Pel que fa a les distàncies, aquestes amb GPS donen 13’8km, diferent que el sensor de velocitat del Polar S1, però sempre l’error del GPS és major respecte a un sensor ben calibrat. Aquesta pot ser una bona explicació, quan en moltes curses els runners parlant de que la distància no arribava a l’oficial… la clau és amb que ho mesuren, sensor o GPS? Faré la prova en la propera cursa oficial, a veure que surt!

Per cert, si durant l’entreno ens hem trobat al Cuñao,ji,ji,ji… ja finalitzat, durant els estiraments feia acte de presència NexusRVG73, o sigui que una sessió de running completa amb tots els BLADE RUNNERS!!!

GO, GO BLADERS GO!!

SEE YOU IN BCN!!

I com deia una gran frase de BLADE RUNNER: “Que es ser esclau? És viure amb por!” Doncs estigueu AL LORO… i que no us embauquin, que hi ha molt il.luminati “suelto”… i les conspiracions ara més que mai ens volen fer caure en el dark side de la força!!

Si ja ho deia NexusJFK17 … i se’l van carregar!!

I si no … mireu com ens manipulen: ZEITGEIST.

GO, GO BLADE RUNNERS, GO…

WE NEVER LOOK BACK

(pel que pugui aparéixer!)

Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a Març 30, 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: