Quatre Bladers reflexionen dissabte nit a Barcelona.

Ahir nit, alguns Bladers especialistes runners & trekkiners vam fer una visita a la capital catalana, en el dia pre-electoral, el dia més important de reflexió democràtica segons l’status quo de la nostra societat, vam pensar en fer una visita per palpar l’ambient que es respirava a Plaça de Catalunya.

A les 21.45 arribàvem a Pça Catalunya, en transport públic evidentment, i allí jo NexusGGB73 i NexusEFP69, ens trobàvem amb NexusMCL69, curiosos començàvem el nostre recorregut pel que s’ha batejat com a AcampadaBCN, on més tard també ens trobaríem amb NexusRWK73.

Sembla que l’acampada va més enllà de les nostres contrades… http://www.thetechnoant.info/campmap/

S’ha parlat sobre el caràcter assambleari de la trobada, sobre l’origen en la red que ha arribat al carrer, sobre si aquest moviment ha sorgit de manera espontània o està dirigit, etc,etc… Des de’l meu punt de vista i per la variabilitat de persones que si podia trobar, ademés de els multiples debats sorgits i temes de reflexió i solucions que s’hi proposen o es demanen, jo definira l’acampadaBCN, com a la FIRA DE LES IDEES, QUE NO TE LES RETALLIN!!

A part de la caçelorada que vam sentir, el més sorprenent en comparació amb altres trobades de caràcter reivindicatiu era la tranquil.litat de la mateixa, no hi havia cap crit, cap situació d’alteració de l’ordre, és a dir, una macrotrobada sense kaos, diferents grups amb punts de vista diferents crean debat, assemblees discutint sobre present i futur, sobre la inminent convocatòria electoral, era més important el contingut que el soroll… i tot en una reunió, que més recordava el bon rotllo d’un festival de música, que no pas una trobada reivindicativa, però a diferència de la trobada musical, aquí el motiu no era passar-s’ho bé, si no reflexionar en veu alta sobre el que va molt malament.

Repeteixo em va semblar com la FIRA DE LES IDEES AL CARRER, equivalent a una Fira de productes artesanals de qualsevol poble, la Fira del teatre al carrers, o una mercat setmanal de fruita de la teva vila, però a diferència de les altres en aquesta ocasió els que acudien a ella i en formaven part, anaven a enriquir-la amb les seves IDEES I REFLEXIONS (apart està dels curiosos que passaven/passavem per allí, igual que l’artista que pinta un quadre a la rambla, i l’entorn que l’observa…).

Una Fira de les Idees, un Circ de les Idees, on trobàvem una carpa central, diferents tendes d’acampada amb diferents grups proposant alternatives, moltes declaracions escrites en papers, pancartes, dibuixos, imatges, etc… tot per despertar la curiositat de la gent i despertar la seva conciència, i com a qualsevol Circ, la “varietat biològica” de l’aglomeració pot donar per un anàlisi més en deteniment, però no és la intenció del meu ANÀLISI-REFLEXIÓ.

Matrix ha sortit al carrer!? el moviment contestatari de la web 2.0 s’ha fet visible!? alguns parlen de masses organitzades, però ja us dic jo pel que vaig sentir i veure, que no m’ho sembla pas… el fenòmen a donat a llum, alguns ja l’han batejat, spanishrevolution , o spanishevolution com algun bloc fa referència, el que està clar és que tota revolució ha de significar una evolució positiva…fins on arribarà i de quina forma creixerà, això no es pot saber, però igual que una persona adulta i assenyada sap que per la seva salut ha de seguir un consum responsable, crec que si volem millorar la nostra societat cal que tinguem UNA CONSCIÈNCIA REFLEXIVA, CRÍTICA I MOLT RESPONSABLE!

Si som el que fem, fem-ho millor, YES WE CAN!!

La Fira de les Idees a Plaça Catalunya

Reflexió i debat sense soroll... POLÍTICA REAL!

l'Spanishrevolution pot ser una font vital de canvi

Hem de ser conscients i amb dos pebrots ho aconseguirem!

Malgrat l'status quo, la política és l'eïna transformadora... que no us embauquin!


GO,GO BLADERS GO…

WE NEVER LOOK BACK…

WE WANT A RunnerEVOLUTION!!

Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a Mai 22, 2011.

Una resposta to “Quatre Bladers reflexionen dissabte nit a Barcelona.”

  1. Sí, si és el que era: “una fira de les idees”. Que no ens retallin les idees!!
    Bona iniciativa que a curt termini no ha servit per a res tal com reflexen els resultats electorals però que va espantar a segons quins mitjans d’extrema dreta. Només per això ja em va agradar la iniciativa. El que vaig riure el dissabte mirant els especials informatius de la TDT party de Intereconomia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: