El dia després de la reflexió, el vot!

Ahir diumenge vam exercir el dret democràtic de votar per l’el.lecció dels candidats a l’alcaldia vilafranquina.

Les meves apostes reflectien els següents resultats:

CiU – PSC – CUP – PP – ERC – ICV

9  –  6  –  2  –  1  –  1  –  2

Pronosticava una devallada dels socalistes i una pujada d’Inciativa, en part absorvint aquesta devallada, que també aprofitaria el darrer equip de govern de Regull.

Al final els resultats has estat:

El desig no s’ha transformat en realitat, i la devallada socialista no ha provocat l’augment necessari per doblar els regidors d’Iniciativa, d’altre manera han passat cap a la Casa Gran i la Casa Espanyolista (CiU i PP), la CUP s’ha mantingut, coincidint en la meva creença de que han arribat al tope fixe de votants a Vilafranca, amb una reflexió important: La CUP fa fer una moció de censura a l’anterior govern del PSC i va entrar a governar CiU, no està malament la jugada els vilafranquins els hi han donat suport als convergents, però no han premiat als els que ho van provocar, en aquest cas podem dir que GOVERNAR NO DESGASTA, si no tot el contrari…

Altres reflexions en veu alta:

La Cassa Gran s’omple més que el camarot dels germans Marx

El Socialisme desconecta de la gent… Inciativa manté als seus fidels, xo no enganxa amb la resta! L’Esquerra-progressisme castiga a la política, la dreta té via lliure…

Catalunya s’espanyolitza i es radicalitza totalitariament amb el PP i PxC…

I els Independentistes ja no són d’Esquerra són Populars de la Candidatura….

Només ens queda ACAMPAR … i tal com van les RETALLADES PREVISTES… potser haviat haurem d’acampar sota el pont de la via

Més reflexions…

Excepte cassos particulars de polítiques concretes i fets concrets d’algun ajuntament… em sembla que podem estar davant de la realitat: LA MAJORIA PASSA DE LA POLÍTICA!!

Ja que si, en general a Catalunya,  pujen PP i PxC quan no s’han cansat de parlar d’IMMIGRACIÓ, de possar la por al cos de la gent… són generadors d’esclaus, això és tenir por, ser esclau…. i quins han estat els guaridors de la por de la gent, són els metges guaridors de totes aquestes pors, la ultradreta!!

Una altre manera de protecció davant la por externa, és la exaltació de la pròpia identitat, no cal arribar al nacionalsocialisme, pero està clar que si LA CASA GRAN ANUNCIADORA DE LES RETALLADES MES IMPORTANTS ES LA GRAN GUANYADORA, està clar, que alguna cosa tindrà a veure pensar, creure i creure-se’n que són els MILLORS, MÉS MACOS, I MÉS NACIONALISTES QUE NINGÚ!

HAN GUANYAT ELS “MÉS” CATALANS, “MÉS” ESPANYOLS I “MÉS” XENÒFOBS…. ELS MÉS UTOPICS HAUREM D’ANAR A ACAMPAR A PLAÇA CATALUNYA, LA MUNTANYETA, O SOTA LA VIA…. però el que està clar, es que els motors de canvi segur que no són ecològics… més aviat NUCLEARS!!

I ELLS SEGUEIXEN RIENT, I SEGUEIXENT RIENT…. RETALLEN I RETALLARAN, PERÒ LES LOBOTOMIES DE LA MAJORIA DEL POBLE JA FA TEMPS QUE S’HA REALITZAT…

Per cert, LAPORTA allà on va triomfa… LAPORTA DIMISSIÓ!!!

Darreres reflexions…

Ara ja començareu a entendre la reunió de Bilderberg de l’any passat a Sitges, a part de que la majoria d’ells tant els hi fa la carn com el peix…degut al ser d’origen REPTILIÀ,ji,ji,ji… ara estaran brindant amb Cava, Xampany o llet de soja fins i tot!!

La dreta guanya, el vot xenòfob puja, i ademés cobraran més calers en pujar el preu del deute…. JUGADA PERFECTE, DING DONG!!

El.lecciona anitcipaes????? Que marxi ZP??????? A qui l’interessa?????? Si el PP té un xollo amb ZP… és el punt de mira de tothom, es el gran culpable de la crisi, i és el ninot de les TV propagandistiques neo-fatxes espanyolistes, estan encantats!

ZP, ja sabem que eZ Patètic… és responsable de moltes coses i sobretot de no ser valent i no ser d’esquerres, però responsable de la situació de crisi a España, ja és manipulació com el 11M….

Ademés si els polítics son els culpables de tot, i castiguen a ZP merescudament, sol passar quan estas al govern…. ¿POR QUE?…¿POR QUE?…¿POR QUE?…¿POR QUE?… Perquè no ha passat el mateix a València amb el Corrupte de Berlusconià de PACO CAMPS! La resposta la tenim en Berlusconi, si som els amos del QUART PODER… TENIM EL POBLE EN LES NOSTRES MANS, i si ademés som amics del BIGOTES, EL SASTRE, EL CONSTRUCTOR I EL QUE PONE LA PASTA….. ja us ho dic jo que només ens queda acampar sota la via!?

Però al final, COM TOTS ELS POLÍTICS SON IGUALS (gran lema iluminati-bilderberg… per enganyar al poble, és com el venedor que et diu que qualsevol producte és bó, no s’ho creu ni ell… com diria algun Blader, és igual de bó un CASIO XINO QUE L’ORIGINAL…) ¿POR QUE?…¿POR QUE?…¿POR QUE?…¿POR QUE?…  com tots són iguals, perque canviar el vot… seguim votant als mateixos…. i després ja continuarem queixant-nos des de’l sofa de casa o des de’l bar… l’esport numero 1 en practicants d’aquest pais…LA CRITICA PER LA CRITCA, si hi han culers que critiquen al milor equip de la història quan van al Camp Nou…..la gent ja no canvia TOTS AMB EL CAMPS!!!!

LA VERITAT ENS FARÀ LLIURES… PERÒ NO LA VOLEM SABER!
ELS DINERS ENS FAN DIFERENTS… PERÒ EN VULL MOLTS!
LES DESGRÀCIES ENS FAN IGUALS… QUE ARRIBI AVIAT L’APOCALIPSI!!

Qui s'amaga darrera la mascara, al loro que no us embauquin!!

Amb tenda o sense tenda al juny ACAMPAREM A KOBENHAVEN, esperem que la ultradreta danesa ens respecti com a immigrants catalans, ji,ji,ji… que portarem eurets €€€€€€€€€€€€ per gastar!!

GO, GO BLADERS GO…

WE NEVER LOOK BACK…

TRUTH IS THE FUTUR!!!

Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a Mai 23, 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: