Cursa de La Maquinista, 2ª participació i fins a 6 Bladers en cursa!

Aquest passat diumenge vam fer una nova escapadeta a una cursa 10K, en aquesta ocasió per la Cursa per la Integració, la coneguda com a cursa de la Maquinista, que es tracta de la darrera cursa de la Challenge BCN 10K.

A les 6am de diumenge sonava l’alarma del Nokia5800 i amunt, amunt… no arribava a 5 hores de son, ja que dissabte nit tocava gaudir del Vijazz de Vilafranca, aquest producte de recent creació a Vilafranca, maridatge entre vi i jazz, que alguns dels Bladers critiquen perquè no toleren veure gent sortin de casa amb una copeta penjada al coll, ji,ji,ji…i que jo no opinaré al respecte, i si hagués de fer un comentari, seria que és un bon producte de marqueting, que ni crec que ajudi a augmentar el coneixement del jazz, ni la qualitat dels nostres vins… més aviat, és una gran trobada de productors vitivinícoles, socialitzant el “botellón” durant 3 dies… com una pre-Festa Major dos messos abans… però tornem al running que és el que ara toca.

Com deia, a les 6am em despertava, amb la bossa ja preparada la nit anterior, preparava el meu esmorzar tipus de les darreres curses, amb les torradetes amb melmelada St Dalfur acompanyades d’aquarius en aquesta ocasió!

Sense oblidar-nos res a la bossa, que en aquesta ocasió anava carregada amb més roba del compte per dutxar-nos i canviar-nos allí, ja que després de la cursa aprofitaríem el lloc de la mateixa, La Maquinista, per quedar-nos a dinar i fer una miqueta de shopping de rebaixing…

Eren sobre les 6.48 del matí, quan rebo una T.P. de NexusDJG74 que m’havia de passar a buscar, preparo el meu aquarius enriquit amb isostar, que posso en una nevereta petita que deixarem al cotxe, agafo la bossa, i baixo al carrer, em trobo amb el primer Blader, i minuts més tard a la resta de Blade Runners que participarien a la cursa, tots ells ben preparats amb la samarreta de silfide d’aquest any, ji,ji,ji!

Podeu comprovar la diferència entre la talla L de la cursa de Bombers i la de la Maqui… la crisi també ha arribat a les curses 10K, jua,jua,jua…

Amb aquestes dimensions i transparències negres sort que no era el dia del Orgullo...

Amb una miqueta de retard sobre l’horari previst, sortim amb dos spinners, un pilotat per NexusMMG71 (acompanyat de NexusRVG73,  i les femines NexusLPM73 i la futura runner NexusCPM74) i en el spinner C4 pilotat per NexusDJG74 amb la companyia de NexusEFP69 i meva.

El trajecte motoritzat cap a BCN, amb el “cunyao” apretant des de bon principi, potser com una prèvia del que passaria en cursa, on a mesura que passaven els km’s també veiem com el termòmetre extern del cotxe anàva pujant i pujant, 24-25-26-27ºC…, durava poc més d’una horeta fins al parking de La Maquinista, ja allí ens acabem d’arreglar, possar les cremetes varies, entre elles baselina pels mugronets (sort que el pit no era transparent…), ulleres men i black per alguns, gorra orange nike dry-fit per a mi, i no se si algun blader es va possar crema solar o fins i tot aloevera, ji,ji,ji… i fer les primeres fotos de rigor runner, je,je,je…

Seven Blade Runners!!!

Aquí tenim la primera postal del dia, al parking, on veiem 6 Bladers preparats pel running i amb la col.laboració d’un altre amb càmara en mà!

Enfilem les escales elèctriques amunt per sortir a l’aire lliure, comprovar la temperatura tan agradable per la pràctica del runner de competició, darreres necessitats als WC, i a fer una miqueta d’escalfament i estiraments pre-cursa.

Ens trobem a fora amb NexusMCL69 que era baixa de la cursa, les raons són moltes i variades, però resumint amb el seu lema, PATIR PER PATIR, PREFEREIXO NO PATIR… o sigui amb la calor que fa, millor caminar que córrer. Però va estar present per seguir-nos en el nostre patiment blader, i fer algunes fotitos durant la carrera…

En les meves previssions per la cursa, que com ja sabeu, jo quan corro, no vaig a passejar-me,ji,ji,ji… tenint en compte la meva marca de l’any passat de 48’00” (quedant-me a 2 minuts de la MMP anual de Bombers’1o), en aquesta edició amb les marques de l’any, sortia amb previssió d’estar sobre els 46′, amb parcials de 23’30” i 22’30”.

Darrers moments pre-cursa amb tots els Bladers a la línia de sortida, 10, 9, 8, 7, … 3,2,1…GO, GO BLADERS GO!!

Ja estem en marxa, preparats per suar la gota gorda i veure fins on arribem, surto per endavant i els demés Bladers darrera, en els primers metres veig una càmara, i miro enrera als demés…. AL LORO POSSEU-VOS GUAPOS!

VIDEO NET-SPORT TV – SORTIDA

El video de la sortida es bó… cap al 1’56”, jo veig la càmara i ric, i em giro per a veure la resta de Bladers, NexusRVG73, NexusDJG74, NexusMMG71 i el flipper de NexusEFP69 saludant…aquí si que tothom reia, i més concentrada anava NexusLPM73 cap al 2’06″…

Eren els primers moments de la carrera tocava intentar no perdre ritme de sortida i que no t’impedis ningú córrer bé, abans del km1 m’apareix per darrera el “cunyao” i tirem juntets tots dos… pas pel km1 4’40”, pas pel km2 4’39”, pas pel km3 4’39” … clavant el ritme inicialment!!

VIDEO NET-SPORT TV – Sant Adrià

VIDEO NET-SPORT TV – Formiga

VIDEO NET-SPORT TV – Havana

Seguim juntets tots dos, NexusGGB73 i NexusMMG71, dos Bladers especialistes en patir, ji,ji,ji… km4 4’33” seguim en bona progressió, amb aquest ritme passarem per sota de la meva previssió inicial, li comento a NexusMMG71 que podem estar sobre 23’… i… EFECTIVAMEEEEEEN, km5 4’32” acabem la primera volta amb 23’04″… jo segueixo sense desviar-me per hidratar-me en l’avituallament, espero que no ho lamenti al final, i el “cunyao” ho fa, ja anteriorment em deia que anava justet, però estem parlant del millor especialista en el patiment… i la resistència seria màxima!!

La resta de Bladers passarien pel km5 en aquest ordre: NexusEFP69 (24’03”), NexusDJG74 (24’46”) i NexusRVG73 (24’47”), la representant femenina NexusLPM73 finalitzaria el seu recorregut en el km5 amb un temps aproximat de 36′.

VIDEO NET-SPORT TV – km5-2

Els videos del km5 final de la primera volta són els millors, ja que són primers plans… al segon dels videos, 24’35”, apareixo jo i Manel, i li comento el parcial dels 5km sobre els 23’00″… quin paio el cunyao la cara de patiment que ja portava… i el tio com va aguantar… ja sap resistir, el Kik apareix un minut després cap al 25’35”, com no… saludant a càmara, i cap al 26’15” el David i Ramon en primer pla!

Més fotos pel pas intermig gràcies a la col.laboració dels dos fotògrafs semi-professionals Carmina i Marcel (poc a poc van millorant la tècnica, per les properes ocasions només han de millorar en la precisió dels “disparo”, l’encuadre, l’orientació, la profunditat, el tamany-ressolució de les fotos, i poca cosa més, ji,ji,ji…)… ja ho sabem sempre poden transpassar la responsabilitat de fer bones fotos a la responsabilitat de fer bones curses, patint una miqueta més això si!

NexusGGB73 i NexusMMG71 poc abans de passar pel km5, en 23'04".

NexusEFP69 al final de la 1ª volta... obsessionaaaaaat en sortir a la foto!

Hi ha alguna foto més de l’obsessionaaaaaat que per respecte i sensibilitat no la mostrarem, ji,ji,ji…

La parelleta de Men in black... que a l'arribada final van guanyar a Crilin!

I la darrera blader en passar pel km5… i aquesta ocasió finalitzar la prova, esperem que en les properes aguanti una mica més…

Vamooooooos que encara queda una volta més, je,je,je...

Després de completar la 1ª volta ja només quedava fer un petit esforç de només 5km, ji,ji,ji… NexusMMG71 em deia per darrera si volia aigua, i jo li deia NO GRÀCIES, i ell em contestava, tira, tira… que ara tocava patir en solitari, el treball en equip de la 1ª volta havia tocat a la fi… i per a tots els Bladers tocava lluitar en solitari contra el crono, l’esgotament i la calor-humitat fins al final, sempre intentant trobar algun CRF que motivés més, ji,ji,ji!

No em vaig fixar en el pas pel km6, i només tinc el temps parcial del km5 al km7, 9’02”, és a dir un acumulat parcial de 4’31” en els dos quilòmetres següents a la 1ª volta, seguiem en bona progressió…

VIDEO NET-SPORT TV – ruta-4

Enfilem la pujadeta del km8, aquí el temps lap ha estat 4’34” molt bó…. i al final la gran recta del carrer de Ferran Junoy, buscant el km9 de Tucumán, per fer 4’33”, hem mantingut el ritme per fer el darrer quilòmetre amb les darreres forces, ja estem al  limit però cal el darrer esforç… l’objectiu de temps final sobre els 46′ està a l’avast…. GO, GO BLADERS GO, WE NEVER LOOK BACK, CRF’S IS FRONT!!

Spriiiiiiiiiiiiiiint final, mirant a l’esquerra per sortir a les fotos, darrers crits d’ànim de NexusCPM74 per l’esquerra i NexusLPM73 per la dreta… FINAAAAAL, passem la meta i seguim fins l’avituallament que ara si que no me’l passo de llarg, 2 gots de gatorade, que em perdut molt líquid…

VIDEO NET-SPORT TV – Arribada-post 45′

La meva arribada en progressió cap el 46’55” que si no arribo a tenir davant per l’esquerra al trio marevella de la cursa de 5km hagués pogut veure una arribada més llarga, i que dir del bateria de sangtrait que arriba una miqueta abans al 46’35″… on algun espectador li demanava que contínues, i el tio diu: “ya està, ya està”…boníssim!

Cap el 48′ arriba NexusMMG71 a l’sprint, i una mica més… cunayooooo cuaidaoooo que te la fots, ji,ji,ji. I que dir de NexusEFP69, el flipper cap al 49’04” aixecant els braços metros abans de l’arribada… més tard arriben els black in men NexusDJG74 cap als 50’34” i NexusRVG73 cap als 50’20″…

Progressió de FC-temps-km’s:

I més fotos de l’arribada, l’sprint final de NexusGGB73 per completar el darrer km10 en 4’16”, I UN TEMPS OFICIAL FINAL DE 45’29” … PROVA SUPERADA!!!

Darrers metres...

Go, go NexusGGB73... i sensen predre la compostura, quin estil final!!

I per darrera un minutet després arribava el “cunyao” NexusMMG71 amb una cara de disfrutar al màxim i això que tenia un culé per davant que segur que l’estava motivant per apretar a tope, je,je,je…

Un minutet més tard arribava NexusEFP69, però com va fer un sprint final tant a tope, els fotògrafs no el van poder engantxar bé… cagun seu!!

I més tard arribava el Sith… ara si els professionals de la imatge aquesta vegada van reaccionar a temps, je,je,je…

Tira, tira besabeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vamooooooooooooooooooooooooos!!

I per últim arribava NexusRVG73 amb l’objecitu complert amb escreix deixant el crono per sota dels 50′!!

Al final tots els BLADE RUNNERS satisfets, el patiment ha tingut bona recompensa, tots rebaixant marca de l’any anterior, i els debutants d’aquest any, amb unes marques molt bones per l’alçada de la temporada en que ens trobem…

Tots els temps aquí

NexsuGGB73 el 400 a la general i el 155 de la meva categoria!

Satisfacció final de l'equip BLADE RUNNERS!!

En finalitzar, vam rehidratar-nos tots molt bé i vam anar cap als cotxes a buscar les bosses per anar al Poliesportiu de Bon Pastor per a dutxar-nos… allí també es podíen haver fet unes bones fotos, però els fotografs ja no hi eren, ji,ji,ji… unes fotos que podien haver ensenyat la poca resistència que tenen alguns Bladers a la temperatura de l’aigua, amb la calor que feia i dutxant-se amb aigua calenta… mamma mia quant mariquita suelto, sort que ningú em va demanar el sabó, je,je,je!!!

Ja dutxats cap a la Maqui que ens esperava un bon esmorzar, amb una botifarrada col.lectiva per a runners i tothom que si volia apuntar… i després vam fer una rutilla de shopping pel centre comercial i per finalitzar un bon dinar amb una bona alimentació runners, en la Cantina Mariachi, iiiiiaaaaa, iiiiiaaaaa, iiiiiaaaaiii!!!

GO, GO BLADE RUNNERS GO!!!

Anuncis

~ per Blade Runner NexusGGB73 a Juliol 5, 2011.

2 Respostes to “Cursa de La Maquinista, 2ª participació i fins a 6 Bladers en cursa!”

  1. falta la foto del stripper!!!!! jajajaj

    • De moment i per responsabilitat als futurs Nexusitos que puguin ser del club dels BLADE RUNNERS, ens abstenim de penjar fotos que puguin ferir la seva sensibilitat, ji,ji,ji… però sempre teniu FB per lluir-vos com fan altres flippers publicant entrenos de menys de 4’/km, jua,jua,jua!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: